Drets del Infant Web 001 Diversa  
 
 
WEB CONEIX ELS TEUS DRETS
CEESC
Duna

DESCRIPCIÓ
Coneix els teus drets és un projecte web de sèrie audiovisual de 21 episodis realitzat amb motiu de la celebració del 20 aniversari de la Convenció dels Drets de l'Infant.

SINOPSIS
Coneguts personatges del món de la cultura, l'esport o el periodisme, entre uns altres, interactuen al costat de personatges d'animació per explicar de forma didàctica, amena i divertida un dels drets a partir de situacions o conflictes que viuen els nens en la seva vida quotidiana.

El web també conté recursos didàctics i suggeriments de treball. Tots ells han estat aportats per entitats que habitualment treballen en benefici de la infància.

Coneix els teus drets és una iniciativa del Col-legi d'Educadors i Educadors Socials de Catalunya junt al Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. El projecte es troba coordinat per DUNA, S.L. i compta amb la producció audiovisual i multimedia de Diversa Audiovisual.
 
Drets del Infant Web 003 Diversa
 
Drets del Infant Web 004 Diversa

 

 
         
Organitza:    Amb el suport:
   
Logo Ceesc 001 Logo Generalitat Social 001 Logo Diputació Barcelona 001 Logo Ajunt Barcelona 001
         
Col.labora:        Direcció:
Logo Diputacio Girona 001 Logo Diputacio Tarragona 001 Logo Diputacio Lleida 001 Logo Duna 001
Drets del Infant Web 002 Diversa
CRÈDITS
Títol: Web Coneix els teus drets
Any: 2009
Gènere: Portal Web
      + Projectes
SERIE CONEIX ELS TEUS DRETS
Drets del Infant 001 Diversa
TOT MACEDÒNIA
Totmacedonia 001 Diversa
COSES DE NENS
Coses de Nens Macedonia Web Diversa 001

 

Cartagena 271
08025 Barcelona
Tel. + 34 93 436 54 53
E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Pots descarregar-te el Pdf clicant la imatge de l'esquerra.
Pdf Diversa 2014 001

Segueix-nos en Facebook