Festa 20 Aniversari de la Convenció sobre els Drets de l'infant

Drets del Infant Festa 001 Diversa

El passat 22 de novembre de 2009 es va celebrar al Parc de la Ciutadella la Festa per commemorar el 20è Aniversari de La Convenció dels Drets dels Infants.

Entre les novetats més importants d'enguany, hi va haver la presentació de la sèrie d'animació Coneix els teus drets amb l'objectiu que infants i joves coneguin, comprenguin i defensin els seus drets, exigint el seu respecte i compliment.

Drets del Infant Festa 004 Diversa

La festa va ser una jornada de commemoració dels drets reconeguts, de joc i d'esbarjo, i un gran acte de celebració col.lectiva amb les famílies, infants, entitats i associacions de la ciutat de Barcelona que va contar amb l'actuació del grup infantil Macedònia.

Drets del Infant Festa 005 Diversa

Drets del Infant Festa 003 Diversa

A l'acte central van assistir-hi molts de nois i noies intèrprets, una representació de l'equip de Diversa Audiovisual, així com la presència de l'actor Pep Planas i l'actriu Laura Conejero.

Drets del Infant Festa 002 Diversa

Coneix els Teus Drets es una iniciativa del Col.legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya juntament amb el Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. El projecte es va coordinar per DUNA, S.L. amb la producció audiovisual de Diversa.

Drets del Infant Festa 006 Diversa

VEURE TAMBÉ

A Projectes Serie Coneix els teus drets

A Projectes Web Coneix els teus drets

Al Blog Com es va fer "Coneix els teus drets"

Al Blog Maquillant als protagonistes

 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Segueix-nos en Facebook