Com es va fer... Si ens retalleu, desapareixem Part 1

No vull desapareixer Making 003 Dincat Diversa

L'equip de Diversa Audiovisual vam col.laborar desinteressadament en la producció i realització de l'espot  "Això si que no, si ens retalleu desapareixem" amb motiu de la campanya organitzada pel col.lectiu Dincat (Discapacitat Intel.lectual de Catalunya) contra la retallada en el sector de la discapacitat.

La gravació es va efectuar amb un mateix dia a diferents localitzacions i va contar amb la complicitat de les persones i organitzacions afectades per la mesura del govern espanyol que posa en perill el pagament de les nòmines d'aquest col.lectiu que depèn de l'ajuda de l'Administració.

No vull desapareixer Making 001 Dincat Diversa

No vull desapareixer Making 006B Dincat Diversa

L'espot, amb guió i realització d'en Josep Maria Soro i l'assessorament de Diversa Audiovisual, mostra diferents situacions i testimonis que ens parlen d'en Gabi, un noi amb discapacitat intel.lectual que ha desaparegut de la feina, de la casa tutelada on conviu amb altres companys i de l'equip d'hockey on entrena i juga cada setmana.

No vull desapareixer Making 004 Dincat Diversa

No vull desapareixer Making 002 Dincat Diversa

Les fotografies que il.lustren aquest post corresponen a diferents moments del rodatge al pis tutelat on una de les responsables, així com alguns dels companys, mostren la seva preocupació envers la desaparició d'en Gabi.

No vull desapareixer Making 005 Dincat Diversa

Continúa a "Això si que no, si ens retalleu desapareixem" part 2

 

VEURE TAMBÉ

A Projectes Això si que no, si ens retalleu desapareixem

 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Segueix-nos en Facebook