Com es va fer... Coneix els Teus Drets

Drets del Infant Making 004 Diversa

Va ser una setmana intensa al plató Vadever, ubicat al barri de Sants de Barcelona, on durant cinc dies van gravar el 21 capítols de la sèrie Coneix els teus drets per commemorar el "20 Aniversari de la Declaració dels Drets de l'Infant".

Davant les nostres càmeres van passar més de 20 personatges coneguts del món del periodisme, la televisió, el teatre, la cultura i els esports que, juntament amb nois i noies de diferents edats i procedències, van participar de manera solidària.

Drets del Infant Making 002 Diversa

Drets del Infant Making 005 Diversa

La citació el dia de rodatge era el primer cop que s'ajuntaven totes les peces: infants, personatges i realització. Entre maquillatge i vestuari aprofitaven per testar com portaven d'aprés el text i el grau d'interpretació. Uns minutets per assajar junts abans de passar al plató i... Acció!

L'equip format per una mitja de 15 persones van treballar perquè tot funcionés com un rellotge facilitant la feina als actors i actrius que en alguns casos trepitjaven per primer cop un escenari color verd croma on havien d'interactuar amb personatges virtuals.

Drets del Infant Making 006 Diversa

Drets del Infant Making 015 Diversa

De la direcció general del projecte es va encarregar Duna que va coordinar les entitats i patrocinadors que apadrinaven un dels drets i aportaven la història pel mateix a partir de situacions o conflictes que viuen els infants en la seva vida quotidiana

A Diversa van assumir la resta de la producció audiovisual: supervisió i ajust del guió definitiu, storyboards, adaptació i animació dels personatges virtuals, disseny d'escenaris i generació de fons, realització, art, atrezzo, maquillatge, fotografia, material tècnic necessari, lloguers i permisos, càtering, muntatge, doblatge, postproducció d'àudio, autoria i disseny del dvd final.

Drets del Infant Making 010 Diversa

Drets del Infant Making 001 Diversa

Volem agrair a tothom que va fer possible la realització de Coneix els teus drets , la paciència, professionalitat, el treball en equip i el bon rotllo que es va respirar durant tota la producció. Us convidem que gaudiu del resultat.

Drets del Infant Making 007 Diversa

VEURE TAMBÉ

A Projectes Serie Coneix els teus drets

A Projectes Web Coneix els teus drets

Al Blog Maquillant als protagonistes

Al Blog Festa 20 Aniversari sobre la Convenció dels Drets de l'Infant"

 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Segueix-nos en Facebook