Com es va fer... Oigaa Meeting

Oigaa meeting Making 006 Diversa

Al comercial sobre el servei de videoconferència professional al núvol Oigaa Meeting de Voztelecom vam treballar, un cop més, en espais naturals i amb testimonis reals, amb la satisfacció de la confiança que van dipositar en nosaltres sabent-se ben dirigits i aconsellats per donar la millor imatge tant personal, com de la seva empresa i productes.

Es per aquesta raó, junt amb l'experiència acumulada, que podem afirmar que a Diversa Audiovisual ens hem especialitzat en treure el millor de la realitat, optimitzant la relació de l'ajust entre el temps i els recursos disponibles per obtenir els millors resultats i de la forma més econòmica.

Oigaa meeting Making 005 Diversa

Oigaa meeting Making 003 Diversa

La realització es va fer en dues jornades i mitja, a cinc localitzacions diferents, corresponents a les empreses que donaven testimoni de l'ús del sistema de videoconferència Oigaa Meeting de Voztelecom.

A nivell tècnic van fer servir la càmera Canon EOS 7 per aconseguir una imatge més natural i propera dels testimonis i les empreses, suportada sobre la grua Jip amb una pluma de 2,5 metres ens possibilitava el dotar d'un cert dinamisme a les imatges.

Oigaa meeting Making 001 Diversa

Oigaa meeting Making 007 Diversa

Com sempre, volem agrair la col.laboració de tothom, de caps i treballadors que van deixar per una estona la seva feina, participant i facilitant-nos la gravació.

Gràcies!

 

VEURE TAMBÉ

A Projectes Oigaa Meeting

 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Segueix-nos en Facebook