Com es va fer... Vine i aprèn català

Vine i apren català Making 001 CPNL Diversa

Pel Consorci per la Normalització Lingüística (CPNL) hem treballat en varies ocasions cobrint diversos esdeveniments com actes, trobades i conferències.

Aquest cop ens van encarregar la realització d'uns espots dins de la campanya "Vine i aprèn català", per la seva difusió per la xarxa de televisions locals i internet, donant a conèixer als nouvinguts els cursos d'aprenentatge de català que imparteix el CPNL a tot el territori.

Vine i apren català Making 012 CPNL Diversa

Vine i apren català Making 007 CPNL Diversa

Vine i apren català Making 003 CPNL Diversa

Primer de tot van trobar la idea que va consistir juga amb el concepte del verb "Venir" en un doble sentit. Per una banda, es fa referència a la condició de nouvingut dels protagonistes dels espots però alhora, al desenllaç, es conclou que "ell o ella (també) van venir" al cursos de català i per aquesta raó treballen i es relacionen en català.

Els protagonistes i figurants que surten als espots els van seleccionar d'entre tots els alumnes que es van presentar al càsting i el seus testimonis als espais on surten son els reals, dotant de veracitat i proximitat al públic destinatari.

Vine i apren català Making 002 CPNL Diversa

Vine i apren català Making 004 CPNL Diversa

Vine i apren català Making 005 CPNL Diversa

Vine i apren català Making 006 CPNL Diversa

El record que ens va quedar d'aquesta experiència va ser fantàstic en tots els sentits, pel resultat, es clar, que va satisfer a tothom, però sobretot, pel caliu humà de la gent que va participar i de la tasca de difusió del català, així com el paper integrador que fa el Consorci per la Normalització Lingüística.

Vine i apren català Making 008 CPNL Diversa

VEURE TAMBÉ

A Projectes Vine i Aprèn Català

 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Segueix-nos en Facebook