IMAGINA
CREA
EMOCIONA
DIVERSA
 
 
Diversa 16-9 005
Pastilla Serveis 002

+ DIVERSA

A Diversa trobaràs molt més: solidaritat, creativitat, innovació i independència que fan de la nostra productora quelcom diferent.

Pastilla Stromboli 004 Pastilla Hd Info 003 Pastilla Solidaritat 004 Pastilla Cultura 004

HD INFO


Hd Info és un fòrum de vídeo professional, capdavanter entre els usuaris de parla hispana, que ofereix suport tècnic per a cinema i televisió en alta definició.

En l'actualitat reuneix a més de 8500 professionals registrats i comptabilitza una mitjana de 7000 visites diàries.

HD Info 002 DiversaHd Info és un portal en internet sense ànim de lucre que es finança amb la publicitat d'empreses i marques capdavanteres del sector.


Si estàs interessat a anunciar la teva empresa i donar a conèixer els teus productes contacta amb nosaltres a través de l'adreça de correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
.">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Para qualsevol altra informació o pregunta Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Pastilla Audiovisual 001
Pastilla Multimedia 001
Pastilla Laboratori 001
Pastilla Diversa 002
Pdf Diversa 2014 001
Pots descarregar-te el Pdf clicant la imatge de l'esquerra. Cartagena 271
08025 Barcelona
Tel. + 34 93 436 54 53
E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.