EL BESO
Ultra Trail Cavalls del Vent
2013
 
La Salomon Nature Trails Ultra Cavalls del Vent, és una carrera de resistència en muntanya que recorre el Parc Natural del Cadí Moixeró i en la que participen més de mil corredors.
 
El realitzador i cineasta German Garcia, va documentar algun dels moments de l'ultra per oferir-nos una mirada diferent de la carrera, en el moment del pas dels corredors, entre ells la campiona Núria Picas, per la Collada del Comafloriu.
 
En poc més de 3 minuts la peça ens situa al costat dels atletes en la seva ascensió, en aquesta dansa de l'esforç físic i mental, l'esforç de portar acumulat sense respir més de 1200 metres de desnivell en positiu i amb prou feines haver començat la carrera.
 
Una dansa en la qual qualsevol gest d'ànim, per petit que sigui, per al corredor, es converteix en aliment vital.
 
FITXA TÈCNICA
Títol: El Beso. Ultra Cavalls del Vent
Any: 2013
Duració: 03'25"
Format panoràmic 16:9 - Color
So: Estèreo Dolby Digital
Gènere: Creació, esport
Producció: Diversa Audiovisual
 
EQUIP TÈCNIC
Realització i edició: German Garcia
Boton negro Izq  Boton negro Artefactes Boton negro Der
Diversa Audiovisual som una productora audiovisual i multimèdia formada per un equip amb talent, orientat a la innovació, amb experiència en el mitjà i creativitat amb els seus enfocaments que entén i s'adapta a les necessitats dels clients. Gràcies per consultar el nostre web i no dubtis en contactar amb nosaltres per qualsevol informació, pregunta o suggeriment.
 
Cartagena 271
08025 Barcelona
Tel. + 34 93 436 54 53
Pots descarregar-te el Pdf
clicant la imatge de l'esquerra
Pdf Diversa 2014 001