IMAGINA
CREA
EMOCIONA
DIVERSA
 
 
Diversa 16-9 005
Pastilla Serveis 002

+ DIVERSA

En Diversa trobaràs molt més: solidaritat, creativitat, innovació i independència que fan de la nostra productora quelcom diferent.

Pastilla Stromboli 003 Pastilla Hd Info 004 Pastilla Solidaritat 004 Pastilla Cultura 004

STROMBOLI MEDIA FILMS

Stromboli Media Films és la plataforma de Diversa per a la realització de produccions de creació en la qual es preval la mirada original de l'autor i l'esperit d'innovació en la seva concepció, la seva realització i la seva escriptura.

Valorem especialment la qualitat del tema, la força del relat, el seu compromís social, un punt de vista original i independent i l'ús expressiu del llenguatge cinematogràfic.

Fins avui hem produït els llargmetratges documentals I a mi que m’expliques i Cuzcatlan, entre el Silencio y la Palabra, així com el curtmetratge de no ficció Indiana FC.
Cuzcatlan 003 Stromboli DiversaVisita nostra web en www.strombolimediafilms.tv i contacta amb nosaltres a través d'Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Stromboli 002 Stromboli Diversa
Pastilla Audiovisual 001
Pastilla Multimedia 001
Pastilla Laboratori 001
Pastilla Diversa 002Pdf Diversa 2014 001
Pots descarregar-te el Pdf clicant la imatge de l'esquerra. Cartagena 271
08025 Barcelona
Tel. + 34 93 436 54 53
E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.